lördag 15 augusti 2009

Karlskrona & Ronneby weekend

I helgen som gick var vi på en minisemester i Karlskrona hos våra vänner Helene och Anders. Vi fick också träffa Micke och Lina som tittade förbi heeeeela Lördagen.Kanon! :o) Det blev mycket sol, bad, god mat & MEGA-glassar. Elina och jag med barnen hann med ett besök på Ronneby-brunn på söndagen, där det var internationell utställning. Tina ställde ut Panyx Ariel, och de gjorde ett jättefint arbete och sist men inte minst ställde Ylva upp med Ariel i Young Handler. Vilket suveränt arbete!!!! Akta er, för Ylva har framtiden som handler! :O) Det var väldigt varmt och mycket folk och hundar. Jag beundrar Elina att hon orkade vandra runt med sin stora mage.
Och det är alltid lika härligt att få träffa Harangarna och Ariel som har gjort sådana framsteg.Entrén till Ronneby Brunn


Inte lätt att få en till en bra bild, domartältet var liksom lite i vägen.....
....så vi försökte på detta viset, men det ville Ariel inte veta av. För hon njöt av..........den vackra vyn!Ylva visar upp Ariel......Ylva fick jättefin kritik av domaren!

Efter Ronneby var det läge för lite bad, en favorit i repris från lördagen......

Denna hade jag oxå velat haft som favorit i repris från lördagen då vi var på Glassiären i Karlskrona..........Tack! Helene och Anders för en upplevelse- och händelserik helg! :o)))))))))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.