måndag 9 november 2009

Slarvig.......

Ursäkta!

Det var en evighet sen man bloggade. Men har rent ut sagt haft fullt upp.
Så mycket som ska göras när det är höst. Installning av hästar, och då har man gått och dragit på det där med städning av stallet. Men sååååå mysigt att få in hästarna. Att få den stunden med dom på morgonen innan utsläpp.

Sen har fåren blivit klippta och nu jagar vi en stilig bagge till dem. Inte så lätt att få tag på en renrasig Texel så sent på hösten. Jo, iofs om man har lust att pynta upp 2000 spänn!!!
Men vi får nog snart ta och stalla in dem för de rymmer, men knåpar sig in i hängnet till kvällen.

Roland håller på med hunderiet och i helgen så hade Sanna Wendel läger för sina valpköpare, och Roland hjälpte till.
Helgen som kommer så ska han iväg igen. Lotta Olavi ska ha läger då Fabrizio Coppola kommer, men mer information kommer på vår hemsida, eller så kan ni gå in på Lottas sida My´s lya

Tråkigt väder är det oxå... idag så blåser det halv storm och regnar. Lilla Roxi blir så jäkla skitig. I förrgår fick jag in en gruspöl i form av Roxi så det var badkaret direkt. Och om sanningen ska fram så HATAR jag att bada hundar Dels för att det är så jäkla svårt att fördela schampot och dels att man blir så BLÖT! MEN.........TADA!!!!! Maria som har Vipdog sa åt mig att testa ett schampo från Espree (Jag hade nämligen beställt torrschampo till våra skäggiga odjur som man kan ta i deras skägg och få rena och pussvänliga hundar som luktar PLOMMON ;)
Nåväl.... Jag tog en klick schampo stor som en tumnagel till Vår dvärgschnauzer Roxi, och jäklar vad det löddrade. Hela hon blev schamponerad. Den är precis som en gele. Men det finns en utspädningsflaska som man kan ha till.SUVERÄNT!!!!!!

Tänk att känna lycka när man badar hundarna :o)

Är även igång med mina workshops med GreenHouse kläderna. Det har varit lite mer rörelse denna hösten. Det roliga är att jag har fått in ett smyckemärke också. Säljer smycken från MYD My Design of Sweden. SUPERFINA! Helena gör även fina sjalar och halsdukar i helt underbara garner och färger som jag även säljer.

Helenas alster

--------

I morgon bär det av till Tjörnarp för att hämta 10 värphöns.....

LIVET PO LANNET

(livet på landet)

fortsättning följer....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.