onsdag 1 september 2010

Snygge-Rolle

Roland var iväg till Maria på Vipdog och skulle hämta lite ärmar o dyl. Kommer hem med nya träningsbyxor och väst från EuroJoe.
Tack Maria för att du klär upp mannen, kläderna sitter kanonfint.....
speciellt byxorna ;)).


Och i går när jag var ute i trädgården och fotade så var även Frodo ute. Helt plötsligt så hörde jag Frodo och de andra hundarna skälla. Bara det att Frodos skall var annorlunda, hans skall var dovare och mer allvar i, som i en bevakning. Jag trodde att det kanske var någon som hade kommit oanmäld. När jag kom ut på gårdsplanen så stod Frodo utanför hundgårdarna och skällde men med sidan vänd mot gårdarna. Vad fasiken utmanar han de andra!!!??? Näe, har han ställt någon?!!! Kunde inte se vad det var eftersom det är vindskydd uppsatta. När jag kom runt hörnet så såg jag vad det var och började garva.........

Jag hade ju hängt upp Rolands figurantdress på vädring och byxorna vajade i vinden.......
När jag kom fram till honom så gick han fram och luktade på byxorna, kände doften, viftade på svansen och började att kampa.
Ja han e go' han.

Ha det gott!
Pella

3 kommentarer:

 1. Ja Kläderna var verkligen Jätte fina=)
  Hihi...Frodo är bara bäst:)

  SvaraRadera
 2. Här fick jag mig ett gott skratt. Helt underbart.

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Stort tack för en väldigt trevlig träningsdag i söndags (19:e sept).
  Alltid lika roligt att komma ner o träna för dig Roland och man åker alltid hem med styrkt självförtroende och en massa tips o tricks.
  Tänkte faktiskt på EuroJoe stället, riktigt snyggt!
  Ses igen den 2:a okt då jag ska göra BH-provet.
  Ha det gott tills dess!

  Mvh

  Jens Nilsson

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.