lördag 2 oktober 2010

IPO-prov i Sturup

Vet ej vad det är när folk gjort ett prov och sedan börjar att ifråga sätta hur, var och när man gör saker (För mig spioner) Fick ett telefonsamtal om och hur jag gjort mitt BH Prov....... först undrar jag hur man kan ifrågasätta mitt prov. Men jag är ordförande i Sturup och framgångarna kommer nu, så....... Har han blivit stor på det när han snart själv är utbildad figge med Reimy? Med i en av dem största Kommittéer inom schäfer. Vi i Sk Sturup jobbar endast för att få fram deltagare till proven. Tydligen fel hos vissa !!!!!! Eller skall vi gå och gnälla som gamla Besservissers? Tyvärr trodde jag att vi skulle utveckla sporten och få fler intresserade att komma ut på prov, men även där hade jag fel. Tror fler skall gå in och läsa lite oftare på Pierres blogg. Förlåt vänner men det är inte sånt jag vill höra. Du som har ifrågasatt mitt BH och vårt sätt att driva ett prov, tänk över ditt eget sätt att köra hund.... Du är ju oxå en respekterad
kille och vi hade inga synpunkter på dig. Du är själv med och bedriver ett SK, tänk på det. Tråkigt avslut på en bra dag.

Tänk över hur man beter sig.....

Roland

1 kommentar:

  1. Va??...Det här är ju Jätte tråkigt=(


    Jag hoppas att du vet & förstår hur många det är som ser upp till dig & respekterar dig.
    Du är Guld Värd för många...Glöm ALDRIG det.

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.