söndag 16 januari 2011

Säsongstart för 2011......Åkerblommans Härja (foto: Sussie)

I dag var det uppstart på 2011:s träning i Knickarp med Knickarpsgruppen.
Hade sett riktigt mycket fram mot att få träffa alla ekipagen.

Började med att ha ett litet möte som inte passade mig alls! Tyvärr så tänker en del människor bara på sig själva. Då träningsavgifter diskuterades så blev det gnäll och gnissel på en del, bl.a om att det skulle vara en viss avgift till figgen. Och att långväga gäster skall köra sina hundar sist, detta för mig är totalt fel! Mina vänner som kommer långt ifrån kör sina hundar först. Tar man sig från Norge, Göteborg, Karlskrona, Stockholm eller någon annan stans ifrån bör man få köra bland de första! Det är lång väg tillbaka, och har man inte förståelse för detta kan man söka sig till en annan grupp. Tycker även att snålheten bedrar.

Pasco vom Reusserland (foto: Sussie )

Men vill också tala om att jag även var mycket tillfreds med träningen. Att få se ekipage som har mognat under julen, detta glädjer mig oerhört! Skoj var ju att få träffa Marius med Pasco som åkt ner från Norge för att träna med oss. Lite tråkigt att komma ner att behöva höra sådant tjafs.....Tänk på att inte alla kan ta hur mycket plats i gruppen.....


Och igår var det uppstart för Sturupsgruppen med laddade ekipage som gjorde fina resultat.
Även där har det hänt mycket under juluppehållet. Och så kul att få träffa Er med.

Det var trots allt trevligt att få starta upp denna helgen, lite synd att det blir så här när man engagerar sig. Det tar så mycket energi från övriga i gruppen. Tänk på det, för vi tränar för att ha kul. och som en medlem i Sturupsgruppen skriver; "vi är ett trevligt gäng o vi gläds över varandras framgångar"


Önskar Er en trevligt fortsatt vecka och......... jag ska skärpa mig med bloggeriet och lite oftare inlägg :))

Ha det gott!

Roland
5 kommentarer:

 1. bra skrivet roland tycker rolle och bodil

  SvaraRadera
 2. Lite petig har man väl lov att vara...är faktiskt jag som tagit bägge bilderna*Ler*

  SvaraRadera
 3. Sussie: Oj då ! ;) Ska genast rätta till det.

  Kram Admin. (Pella)

  SvaraRadera
 4. Bra skrivet. Fattar inte att folk ska behöva vara så förbannat egoistiska.

  SvaraRadera
 5. Ja att man bara orkar... det är ju trots allt vår hobby vi sysslar med och en hobby för mig ska vara trevligt, avkopplande och roligt. Inte massa gnat!
  Jag hoppas så småningom kunna komma ut till Sturup för lite träning!

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.