lördag 23 januari 2010

Fritidsaktiviteter
Tyvärr så blev det ingen parning för Frodo i helgen. Sylvia skulle ha kommit ner för att para Winnie, allting var fixat men till Sylvias stora förtvivlan så fick hon förhinder. Så Frodo blev snuvad på en avreagering, hade behövts med tanke på att det finns tre löptikar här hemma. Han är helt Knäpp!

*******************************


Denna helgen är det flera sportsliga aktiviteter. I fredags var Jordan och jag och åkte skridskor på Sövdesjön, som några frivilliga har plogat upp. Har inte åkt på mer än 10 år sedan.

Men jag lyckades hålla mig på benen. Peppar, peppar.


Jordan pinade på som sjutton.
Vädret var kanske inte det optimala, men det blåste inte.

*************************

I går var det säsonstart på fotbollen, fast han har bytt till Vollsjö, och jag måste säga att det är jättestor skillnad. Bra uppslutning på både barn och föräldrar. Och en JÄTTEBRA ledare. Jag frågade Jordan var han ville fortsätta att spela och han svarade utan tvekan Vollsjö.

Sedan hem för att äta och vila lite, och packade ner lite fika. Åkte iväg till Sövdesjön igen i det strålande solskenet.Vilken dag! Jordan ville bara åka och åka. Han har fått kläm på skridskorna.
Fast ett tag var han trött. När han hade ramlat några gånger sa han då han låg på isen "JÖSSES vad skönt det var att få ligga ner! " Och så gjorde han en snöängel på isen.


Då blev det dags för lite fika på bryggan vid bastubåten.

Denna bilden tog jag på båten i fredags.

Just nu vill man bara passa på att åka skridskor så mycket som möjligt, så länge isarna ligger.


När solen började gå ner sa jag att det var dags att åka hem. Då svarade Jordan att vi kunde åka hem och hämta pulkan och åka till Orabacken och åka pulka.......... Jösses!
Jag var helt säker på att han skulle somna i bilen hem, men icke. Han höll sig vaken LÄNGE!
1 kommentar:

  1. Imponerande att kunna stå på ett par skridskor efter så många år...skulle testa ett par inlines i sommras...gick inte jätte bra...undrar hur det varit med ett par skidskor på fötterna*Fniss*
    Vackert ni har hos er...härliga bilder// Sussie med flock

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.