fredag 12 mars 2010

FantasiNär jag satt i bilen hem från jobbet och faktiskt såg lite gröna fält, tänkte jag att i morgon är det spår som gäller. Himma i Lövestad snöa det. Man undrar om det var fantasi eller verklighet ! Träningen går inte som jag hade tänkt mig pga alla omständigheter som råder. Men min tanke står fortfarande kvar att kunna gör ett prov till Första maj:) Det är väl så för alla att det går upp och ner. Jag kräver nog en del av min omgivning det är väl därför man uteblir på träningen. Men det känns som att våren är på gång och man kan komma igång och träna på riktigt.
I min fantasi såg det ut så här.....

Ha en trevlig helg!
Roland

1 kommentar:

  1. Gillar din "fantasi" :)...Snön är nästan helt borta här i Staffanstorp...men MYCKET vatten...men känns ändå som att våren finns där bakom krönet:)
    Jag har åkt på att jobba imorgon...söndag så vi kommer tyvärr inte på träningen...men På Tisdag är det full fart igen...Kram & ha en skön helg

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.