onsdag 31 mars 2010

IPO-DM Knickarp


Långt mellan bloggandet?
Jag var i Sturup och hjälpte Filip med figgandet i måndags kväll. Börja bra, klockan i köket var ej omställd så jag var en hel timme sen. Hundarna börjar gå riktigt bra och där var någon ny hund så det är skoj för Filip och OG:t att det går bra. Igår var det lydnad, men framför allt städning och i ordning ställning för Riesen provet och Rissies IPO läger. Jag önskar dom all lycka med prov och läger med en duktig instruktör (Ralf ). Tyvärr blir det lite på egen bekostnad för vår träning. Fredag har jag ordnat en plats för oss att träna på, det blir spår på morgonen och lydnad , C-arbete på eftermiddagen.

På lördag får jag förhoppningsvis hjälp att reparera bilen, så man inte behöver låna för att ta sig någonstans. Jag lånade bil men det kostade mig rätt mycket. Man kan bli snopen när man själv ej tar betalt för sin hjälp till folk. Sånt är väl livet, bara att acceptera.

GLÖM EJ ATT ANMÄLA TILL IPO DM
Detta kommer att hållas på Knickarps IP 1-2 Maj

Dommare är
Tomas Fröding

Figuranter är
Andreas Dankull och Anders Granlund

Anmälan sker på SBK Malmö:s sida som vanligt.

All hjälp behövs från träningsgruppen den helgen, så boka ej in er på ngt annat.

Vi vill önska alla våra valpköpare och er andra en riktigt

GLAD PÅSK

Roland & Pella med familj

2 kommentarer:

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.