fredag 2 april 2010

En fin träningsdagIdag var det tränings tävling,
vi hade fått lite spår mark i Blentarp så träffen var 9,00. Det var 7 ekipage som dök upp, man blir lite sådär när man hör att det gnälls över var ska vi träna, när det är uthyrt på klubben. Vi som var där fick i alla fall njuta av enastående fin spår mark tack vare vår lilla Fia.


Tack för du fixade detta .


VILKEN LUNCH,
en ren Buffe tack Åke för allt det du gjorde för oss denna dag. Tack även OG Sturup för ert vänliga mottagande och lånet av er plan. Efter lunchen var det lydnad, alla ligger bra till efter träningen med denna vinter. C-arbete efter detta med en ny figge för alla hundar, det var intressant för mig att se hur hundarna skulle fixa detta. Ack va jag bedrog mig, dom brydde sig inte om honom.

Detta är figgens kompis.

Vi fick en mycket bra dag alltså, och bra träning med våra hundar. Jag blev bara stolt över att få vara med och träna dessa hundar, hjälpa förarna att komma till rätta med sina problem. Ett ekipage som jag gillar att se är Pekka med Härja. Dom har varit nere ett tio tal ggr. Oj vad dom utvecklas, en mycket bra hund med en förare som oxå är duktig. Ettan är nära nu. Hoppas vi får äran att se den i Skåne. Jag älskar riesen med go i.

Tack

Pella för en god och trevlig
påskbuffe när vi kom hem

Vi önskar er en fortsatt
glad påsk i från Panyx

2 kommentarer:

 1. Jag trodde att träningen var inställd pga påsklägret då jag inte hittade någon annan information på hemsidan....jaja det kommer ju fler gånger. Glad påsk i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Morning:)
  Maccan & jag tackar för den hjälp vi fick i skyddet i fredags::))
  Ha en skön fortsättning på Påsken:)
  Kramen

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.