söndag 18 april 2010

Trevlig helg......Efter supertrevlig träningshelg på Sturup, så får jag lite tid över till bloggen.

Vi började redan i fredags med lite bitarbete, valpar som ej bitit och upp till IPO 3 hund.
Det var många hundar som deltog på lägret, eftersom det var många nya hundar så accepterade jag antalet deltagare. Lördagen började kl 09:00 med spårarbete och vi var färdiga med spåren vid 13:30-tiden, därefter fick vi en god lunch. Sen var det lydnad och alla fick var sitt moment att göra och tiden sprang iväg även här. Vi avslutade lördagen med ett pass bitarbete och var klar vid 20:00-tiden. Efter det genomgång av dagens händelser och frågor på det, så klockan blev närmare 22:00 ändå. Söndagen började vi med bit arbete kl 09:00 och hundarna fick visa upp vad dom tagit till sig dessa dagar och det kändes bra för mig, hoppas oxå att det känns bra för varje ekipage. Det har varit en fantastisk stämning som jag ej känt på Sturup förut!!!!!

Tack Åke för den enormt fina service och goda mat,
tack även till alla deltagare som gjort denna helg så fantastisk.Vill även tacka för den fina korg till mig och min familj. Tro inte att ni lyckades att trötta ut mig, för efter det körde jag till Knickarp för att min egen grupp kl 14:00. Min grupp är fantastisk med sitt tålamod med mig och accepterar att ändra tider för jag är på andra ställen och figgar.


Nu sitter jag med familj och äter pizza och dricker något gott. Tänker igenom på vad som hänt denna helg och vad man skall fortsätta med i allas träning.

HA EN FORTSATT TREVLIG SÖNDAG!

Med vänlig hälsning
ROLAND MED FAMILJ

3 kommentarer:

 1. Tack roland för en mycket trevlig o givande helg jag e så glad att jag har fått möjligheten att få ta del av all kunskap o råd du delar med dig o tålamod med mig o mina hundar
  mvh hit,sitt,ligg,stå o fot :))

  SvaraRadera
 2. Alice Möller med Picasso o Ronja19 april 2010 03:28

  Tack Roland för en underbar träningshelg med många ahaupplevelser Tack även till din familj som lånar ut dig.

  Hälsningar Alice o dom 4-benta

  SvaraRadera
 3. Tessan & Kinge19 april 2010 14:29

  Tack Roland för en mkt trevlig & givande helg! Det var mkt, mkt länge sedan jag var så nöjd med ett läger! Det var verkligen det BÄSTA av det mesta! Tusen tack!
  Mvh Tessan & Kinge

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.