onsdag 28 april 2010

En vecka som måste bli positiv


Måndags var jag på Sturup och hjälpte Filip, det händer en hel del med figgen och mycket med hundarna. Många hundar var körda innan men inte som jag vill man kör hunden, men dom har faktiskt rättat in sig och går riktigt bra nu och kan komma ut på prov till hösten. De nya eller unga hundarna händer det ju mycket med och förarna måste hinna med oxå


Tisdags träning i Knickarp var det inte många men en mycket trevlig skara som visade att dom tycker att lydnad med gruppen är skoj. Idag var jag och hjälpte ett par med lydnaden vi har träffats ett tio tal ggr, oj vilka framsteg dom gjort. Jag gläds verkligen med dom. Imorgon bitti skall jag till min veterinär och Frodo skall undersöka sina tänder och i bästa fall rotfylla dom nedre hörn tänderna. Kanske kan det bli ett prov snart.


Jag måste få till några bitar i min träning och då behöver jag hjälp i från gruppen. Hoppas på att man tar till sig något av det vi diskuterat och inte bara ser till sig själva.

God natt
en fortsatt bra vecka
ROLAND

1 kommentar:

  1. ja va roligt det var i måndags på träningen blev så glad att det fungera med philip och game ochså
    tack för all hjälp jag får roland av dig jag e så glad :) fast jag e fr¨ån eslöv:))

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.