lördag 19 juni 2010

Går tillbaka till trött vecka


Jippi!

Min Kronprinsessa blev gift. Fällde många tårar, vad lycklig jag är för dom,
Hipp! Hipp! Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaa ...........
Royalist?
Javisst!Detta inlägget är relaterat till "Trött efter en jobbig vecka"
Har fått många telefon samtal av dom som känner sig utpekade, där man frågar varför jag utsätter dem för detta. Alltså peka jag inte på nån särskild ,men många tog åt sig av detta. Tänk då efter att vi är inte ensamma om att tycka att det sker en viss felbedömning i vår sport. Domarna jag gått för är dom bästa tycker jag, och dom är mänskliga precis som vi hundförare. Det enda jag kommer på är den svenska avundsjukan, oavsett ras. Jag med min ras tycker att ras SM blev ett rent kennelmästerskap när alla blev klara IPO 3 hundar efter påskläger, vi andra fick inte riktigt chansen eftersom provet blev utannonserat den 9/4 10 (Sen att man försöker med att det stod i SBK:s tävlingskalender, och att man skulle gå in där och kolla. Rastidningen kom ut 31/3 10 och där stod det eventuellt IPO SM i Ystad). Att komma med kritik är väldigt lätt. Jag förstår vederbörande på ett vis men förstår ej det för rasens skull. Hoppas man få reda på det tidigare till nästa år så att alla vi med andra kenneluppfödare kan vara med. Inget ont mot kenneln ifråga, men hur man har skött upplägget för ras SM ifrågasätts.

Träningen idag var riktigt givande ,jag fick röjt lite gräs, dom andra fick lite lydnad.
Skyddet gick bra och vi idag hade vi lite förare som kunde hjälpa till ute på plan.
det som är tråkigt är att folk som sedan man hjälpt dom tror att man lagt sig i deras händer.
Var glad att dom går ut och hjälper till när dom känner för det,annars slutar dom om ni tar för mycket energi av dom. Använd lite av er kunskap , och se och lär . Tjata inte ihjäl dom som hjälper er.
EN FORTSATT TREVLIG HELG
ROLAND

2 kommentarer:

 1. Hej Roland! Hoppas allt är bra med er! Ville bara poängtera att 2 av 4 anmälda hundar till SM kom från annan kennel. Det är ju ialla fall 50% :). Nästa år kommer det säkert att bli många många fler som startar förhoppningsvis i alla klasser. Ha det nu så bra och sköt om Er. MVH Maria med Fuzzy

  SvaraRadera
 2. Hej Maria. Här är allt på topp.
  Tack för att du informerar om att två hundar som deltog i IPO:t var från annan kennel. Det är inte från vilken kennel man kommer ifrån, utan att man måste vara med på ett kennel-läger för att få ta del av information om kommande tävlingar.
  Ha det gott!
  Roland

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.