onsdag 23 juni 2010

Semestern springer iväg....


Oj vad tiden går snabbt, ledig och skall hinna med så mycket. Inget blir gjort och tiden bara springer iväg. I måndags fick jag röjt runt hagarna, och i hagarna.Skyddsträning på Sturup på kvällen, det var en mycket trevlig kväll. I tisdags jobbade jag i Malmö på mitt vanliga jobb hela dagen. På kvällen hade jag lagt min lilla privat grupp på Sturup,och det var lika givande som vanligt. Onsdag morgon in till Malmö plantera lite midsommarblommor på jobbet. På kvällen var det medlemsmöte på Sturup, har varit lite nervös hela dagen för detta möte. Dels för det var första mötet som ordförande i klubben och för att presentera styrelsens lite nya ideer och planer. Det gick väl ganska bra efter en nervös inledning. Efter vårt möte hade SSM komitéerna möte om sin planering inför SSM i Skåne/Blekinge 2011 (POSITIVT).

Vill även passa på och önska Er en riktigt.....
TREVLIG HELG
&
EN GLAD MIDSOMMAR


Roland & Familj

4 kommentarer:

 1. Tyckte mötet blev riktigt bra vi e ju alla vuxna och vi skall ju jobba alla för en trevlig klubb och för vårat gemensama intresse hundar:)
  önskar er ochså en riktigt trevlig midsommar helg o ta det lugt med sillen o apotekarnas läskeblaska har hört att den e stark i år;)
  ses på måndag

  SvaraRadera
 2. Önskar er alla en riktigt fin midsommar
  Kramar
  Veronica, Ewa & Janne Ahlqvist

  SvaraRadera
 3. Ha en härlig midsommar du med!
  :)

  SvaraRadera
 4. Önskar hela familjen en trevlig midsommar med massor av sol, sill och snaps! Tack Roland för alla trevliga träningskvällar, vilket resulterat i en träningsvillig och glad hund, som äntligen fattat hur kul man kan ha på appellplanen.Du är guld värd Roland!
  Kram Ingegerd

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.