fredag 28 maj 2010

Äntligen fredagÄntligen är datorn ledig! Lite tidigare än vanligt. Som ni säkert förstår är jag tvåa på den här apparaten. Inget mig emot, men jag får lite kommentarer varför jag skriver mitt i natten.
Jag är inget duktig på det här med att blogga, faktum var att Pella började,

fick sen idén med att starta sin egen blogg (Mill on the Hill), "ska du inte skriva i Panyx-bloggen?"frågade jag, och som svar blev det, "det är du som kör hund". Därför sitter jag här och försöker skriva något som är intressant. I går var det skydd i Knickarp lite folk men en bra träning, gladdes åt att Sussies Ymac fått A på höfter ua på knä, GRATTIS!
Idag när jag kom hem fick jag dra ner till verkstaden och byta halva framvagnen på firmabilen. När det var klart drog jag i väg till Stehag för att hjälpa min vän Elisabeth som skall göra prov där imorgon. Vi var precis klara när det kom ett skyfall och åska.
Imorgon är det alltså IPO prov i Stehag, spår på förmiddagen, lydnad och skydd efter lunch.
Välkomna ni som kan .

HA EN FORTSATT
TREVLIG HELG
ROLAND

1 kommentar:

  1. Sussie & Yrvädret30 maj 2010 09:40

    Ja det är verkligen en lättnad att det var så bra med höfterna...som en STOOOOR sten föll från mitt hjärta:)

    Och du har verkligen blivit duktig på att blogga...fanns 2 bloggar jag inte läst...blev jag allt överraskad*Ler*
    Kram från Mig...Puss från Micke<3

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.