söndag 23 maj 2010

Söndagens pingst-träning


Idag var det träning i Knickarp, och en kompis till mig hade skrämt upp mig att det var mors dag idag. Jordan och jag hade stora bekymmer om hur vi skulle fixa ngt till mamma innan vi skulle komma hem. När vi kom till Knickarp så var min kompis där och han sade till mig att vi nog hade tur för det var ju inte förrän nästa söndag, puh! Dagen var räddad ;)

Ibland undrar jag varför jag har stora förväntningar när jag kör till träningen. Blir bara så besviken............ Nå väl vi tränade och fick nog ut det vi ville ha denna dag ändå.

Jag hade Benji med mig idag för att se om vi hittat varann bättre under veckan. Lydnaden var bättre men han förstår ej Skånska ännu och jag kan ej Värmländska så vi står och tittar på varann ibland frågande.


Men men det kommer väl, jag tycker om honom och jag försöker hitta på saker så att han skall börja tycka om mig.


Bessie min lilla primadonna, hon går framåt tycker jag. Där får jag också smöra men det blir mindre och mindre.


Hon ronderar sex skul och har en bra attityd mot figgen i skulet,
funkar väl rätt bra i lydnaden.


Spåret är väl hennes starkaste sida för dagen, bara så underbar där... Dom övriga hundarna gick bra, någon var väl extra på hugget idag för dom inte träffat mig på en tid (lydnad på Öland! vad är det mot bitarbete med mig:) )


HA EN BRA SÖNDAGSKVÄLL,
OCH
GLÖM EJ NÄSTA SÖNDAG,
TÄNK PÅ MORS DAG
ROLAND

1 kommentar:

  1. Inget går upp mot Bitarbete med dig Rolle:)

    Tack för 2 super bra träningsdagar...Kramar

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "kommentera som anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg. Skriv gärna ditt namn så vi vet att du har lämnat en kommentar.